Levering 1-3 hverdage | Gratis fragt | Sikker betaling

Gaveidéer til Fars Dag 2019

Der er meget snart Fars Dag 2019, og det er derfor tid til at finde på en gave, så du for alvor kan vise din far, at du virkelig sætter pris på ham, og alt det han gør og har gjort for dig i løbet af dit liv. Men hvad giver man egentligt sin far på Fars Dag? Vi har et par gode gaveidéer til Fars Dag lige her.

Den perfekte gave til Fars Dag

Det kan være svært at finde en gave til ham, der har alt - men måske vi kan hjælpe. Vi har nemlig samlet en kæmpe kollektion af specielt kurerede unikke plakater, som du ikke finder andre steder i Danmark - og hvorfor ikke give din far en plakat, som kan pynte i garagen, på arbejdsværelset, i køkkenet, stuen eller på soveværelset?

Vi har alt fra illustrationer, til motiver af fantastisk og betagende natur, og igen fra lækre madplakater til plakater med et væld af dyrearter. Oven i hatten, så trykkes alle vores plakater på certificeret miljøvenligt 235 grams satin- eller matpapir, og pakkes naturligvis også i miljøvenlig emballage. Så mon ikke du kan finde en gave hos Poster Society til ham, der har alt?

En flot plakat kan nemlig være et afbræk fra de sædvanlige gaver som strømper, underbukser og en grilltang. Mon ikke du kan få et ekstra pluspoint, når du kommer med en fotoplakat, der passer lige til Fars Dag, mens dine søskende dukker op med en pakke strømper fra tøjbutikken, der sælger tøj til gamle mænd i det lokale indkøbscenter?

Længere nede, kan du finde en række forslag til gode gaveidéer fra Poster Society til Fars Dag 2019. Men lad os først lige fastslå noget andet.

Hvornår er det Fars Dag 2019?

Ja, for hvornår er det nu lige, at vi fejrer vores allesammens fædre i år 2019? Det er samme dag, som der er folketingsvalg, nemlig onsdag den 5. juni 2019.

Udover, at vi i år skal stemme på vores folketingskandidater, så er 5. juni også altid Grundlovsdag i Danmark, hvor vi fejrer, at Grundloven blev indført i 1849. Så der er ingen undskyldninger, for at glemme Fars Dag 2019.

Er du sent ude, i forhold til at få købt en gave til din far? Bare rolig, vi leverer inden for 1 til 3 hverdage, og så er fragten oven i købet helt gratis. Hvis du bestiller inden klokken 11 på en hverdag, så gør vi alt, hvad vi kan, for at afsende plakaten med det samme.

Hvorfor fejrer man Fars Dag?

Fars Dag, er ligesom Mors Dag, et amerikansk koncept, som vi har introduceret herhjemme, for at have en officiel undskyldning for at hylde vores fædre. Men selvom vi har hentet traditionen fra USA, så er det blevet en ting, som rigtig mange danskere fejre hvert år, da de gerne vil vise deres taknemmelighed over for deres fædre - og det kan vi naturligvis kun støtte op om her på Poster Society

Vores udvalgte gaveidéer til Fars Dag 2019

Nedenfor, har vi samlet en lille kollektion af sjove og unikke plakater, som vi mener passer lige i skabet, når der skal gives gave til Fars Dag 2019. Hvis ikke der er noget for din far - eller dig selv for den sags skyld - så tag et kig på vores webshop, hvor du finder mere end 300 fantastiske miljøvenlige plakater, med hurtig og, naturligvis, gratis levering.

Hvis du ikke selv har mulighed for at være hos din far på Fars Dag 2019, skal du blot sørge for at skrive hans leveringsinformationer inden du betaler - så skal vi nok sørge for, at plakaten når frem til din far.

Giv en personlig plakat på Fars Dag 2019

Da vi er en lille webshop, der bruger et lille, lokalt, svanemærket trykkeri, har vi muligheden for at trykke personlige plakater. Så hvis du har et billede, en grafisk tegning, eller lignende, kan vi naturligvis trykke den i lige den størrelse, som du ønsker. Din personlige plakat trykkes naturligvis på certificeret miljøvenligt papir, men du vælger helt selv om det skal være mat, satin eller gloss.

Kontakt os venligst i god tid, da personlige ordre kan risikere at tage lidt længere tid, end en standard ordre. Du kan hive fat i os via vores Live Chat, kontaktformular eller på e-mail.