Din browser begrænser funktioner på vores side. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt ✅

Hurtig afsendelse & nem retur ✅

Score 4,8/5 på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi støtter Den Danske Naturfond 💚

Dit køb af plakater gør en forskel

Dit køb af plakater gør en forskel

Med Poster Society har vi altid haft et ønske om at drive vores online plakatforretning på den mest bæredygtige måde. 

Det har vi bl.a. gjort ved først at trykke din plakat når vi modtager din ordre og derved undgå varelager, ved at gøre levering til pakkeshop gratis, så plakaterne skal transporteres kortest muligt, ved at CO2 kompensere vores webshop og trafik igennem ClimatePartner og ved at bruge FSC-certificeret papir til alle vores plakater. Men det er ikke det, som det her indlæg skal handle om. 

Det skal handle om, at vi sammen gør en lille ekstra forskel for den danske natur. 

Men hvordan det? 

Det gør vi igennem vores samarbejde og donationer til Den Danske Naturfond. For hver gang du handler hos os her på Poster Society, så donerer vi hvad der svarer til opkøbet af 1m2 jord, som gennem Den Danske Naturfond's projekter gives tilbage til dansk natur. Du kan se en oversigt over de forskellige projekter her: Naturfondens naturområder

Så hver gang du køber din favorit Matisse plakat, William Morris plakat eller en af vores mange andre plakater, så bidrager du til at gøre Danmark en smule grønnere. 

Vores første donation på 416m2 jord

I starten af 2022 indgik vi samarbejdet med Den Danske Naturfond. Vi lavede en startdonation svarende til opkøbet af 416m2 jord. Vi lavede donationen med et løfte om at donationen dækkede de næste 416 ordrer her på webshoppen. 

Donationen har allerede været med til at støtte naturfondens projekter, hvor der senest er blevet opkøbt jord i Engelsholm Sønderskov i Vejle, hvor naturfonden vil skabe mere sammenhængende natur i Vejle Ådal til gavn for biodiversiteten. 

Vi kan desværre ikke prale af at alle 416 ordrer er kørt igennem systemet endnu, men vi håber på at nå det magiske tal hurtigst muligt, så vi kan få en ny donation afsted til Den Danske Naturfond. Til gavn for os alle. 

Se vores naturbevis fra 2022 her: 

Poster Society naturbevis 416m2

Hvorfor valgte vi Den Danske Naturfond?

Vi har hele tiden vidst at vi gerne ville være med til at gøre noget ekstra. Én ting er at optimere på driften og gør den så bæredygtig som mulig, men vi ville gøre mere. Give noget tilbage. 

Første tanke var at købe træer. Det er nemt at forholde sig til. Man bidrager med mere skov, flere levesteder til dyr og kan bidrage med at nedsætte CO2 i verden. Problemet var bare, at det fleste projekter med træer er meget langt væk. Afrika. Sydamerika. Og det er ikke fordi at det ikke ville bidrage positivt, men vi ville gerne gøre det mere håndgribeligt.

Tanken om at kunne besøge natur i Danmark, som dig og mig har været med til at støtte - den var svær at slå! 

Derfor faldt valget på Den Danske Naturfond. En uafhængig, privat non-profit fond, der arbejder for at skabe mere og bedre natur i Danmark. Naturfonden skriver selv:

"Naturfonden forbedrer den danske natur ved at skabe flere levesteder for dyr og planter og give alle store naturoplevelser. Naturfonden skaber et Danmark med bedre plads til vilde dyr og planter, og hvor alle kan opleve storslået natur på naturens betingelser.

Naturfonden sikrer mere plads til naturen i hele landet ved at købe jord, hvor vi genopretter naturen, plejer den og sikrer den for altid. Alle opkøb sker gennem frivillige aftaler med private lodsejere."

Naturfondens arbejde understøtter tre af FN's verdensmål for bæredygtig udvikling:

  • Mål 3: Sundhed og trivsel. Sikre et sundt liv for alle og fremme trivsel for alle aldersgrupper
  • Mål 13: Klimaindsats. Handle hurtigt for at bekæmpe klimaforandringer og deres konsekvenser
  • Mål 15: Livet på land. Beskytte, genoprette og støtte bæredygtig brug af økosystemer på land, bekæmpe ørkendannelse, standse udpining af jorden og tab af biodiversitet 

Så hvis du vil hjælpe os med at bidrage til mere natur i Danmark (og samtidig gøre dit hjem lidt smukkere) så køb en af vores mange plakater her. Du kan også bidrage til Den Danske Naturfond direkte via deres hjemmeside: naturfonden.dk.

Tak fordi du er med til at gøre en forskel! 

Trustpilot 4,8/5. Betal med MobilePay. Nem retur.

Kurv

Fri fragt til GLS Pakkeshop! Gratis fragt til GLS Pakkeshop