Din browser begrænser funktioner på vores side. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt ✅

Hurtig afsendelse & nem retur ✅

Vi støtter Den Danske Naturfond 💚

Om Poster Society

Vores mission er at levere smukke, kreative plakater af høj kvalitet til dig og dine vægge - og altid på den mest miljøvenlige måde.

Poster Society

Trendy, smukke og stilrene plakater

Poster Society har til formål at sælge trendy, smukke, stilrene, farverige plakater til at pryde dit hjem og dine vægge. Stilen på plakaterne varierer fra vintage motiver og kunstplakater til unikke plakater designet af grafisk designer Casper Geipel Jensen, som er manden bag Poster Society.

Vores plakater og vores webshops er nævnt hos bl.a. BoBedre, Studieindretning og Alt for Damerne.

Poster Society plakat med mønster af William Morris

MILJØVENLIGE PLAKATER OG POSTERS

Miljøvenlige plakater

Når du køber dine plakater hos Poster Society, så bliver de trykt på miljøcertificeret papir og håndskåret på miljøbevidst trykkeri med fokus på minimal spild.

Plakaterne pakkes i FSC certificeret pap, og leveres til GLS pakkeshop - helt gratis.

Derudover støtter vi Den Danske Naturfond til at opkøbe 1m² jord, som gives tilbage til naturen, for hver eneste ordre vi modtager.

KØB PLAKATER HOS POSTER SOCIETY

Du kan trygt handle dine plakater hos os. Her er 6 grunde:

🚚 Gratis fragt til GLS Pakkeshop
⭐ 4,6/5 stjerner på Trustpilot
📦 Hurtig levering & 30 dages returret
🌱 230g mat FSC-certificeret papir
🖼️ Gratis indramning ved køb af ramme
💚 Vi støtter Den Danske Naturfond

Nem og sikker betaling med kort eller MobilePay.

Kunstplakater Poster Society
Poster Society Gør Danmark Grønnere
Poster Society Gør Danmark Grønnere

Bæredygtige plakater og posters - hvad er en bæredygtig plakat

Bæredygtig, klimavenlig, miljøvenlig, klima-neutral. Der er mange fine ord omkring bæredygtighed og det er stadig et begreb, som bliver forstået og opfattet forskelligt fra virksomhed til virksomhed og fra person til person.

Men hvad er en bæredygtig plakat? Vi påstår ikke at vi redder verden med vores plakatbutik. Men vi har som målsætningen at gøre alt omkring Poster Society på den mest miljøvenlige og bæredygtige måde. Ikke som et marketing-trick for at sælge flere plakater, men fordi vi mener det er det rigtige at gøre.

Så for os er en bæredygtig plakat og poster en plakat, som er produceret på papir, som ikke skader miljøet eller skovene. Derfor bruger vi kun FSC certificeret papir, som er en certificering der betyder, at papiret kommer fra skove, som behandles med respekt og fældes bæredygtigt. Det vil f.eks. sige, at skove og træer ikke fældes hurtigere end skoven kan opretholde sin bestand. Dertil samarbejder vi med et trykkeri, som har fokus på minimalt spild og som bruger blæk uden giftstoffer.

Og tilbage til ordet spild. Noget vi tager meget seriøst. Vi vil ikke trykke og opbevare en lagerbeholdning, som risikerer at blive destrueret over tid, hvis plakaterne ikke sælges som vi forventede. Det ville være spild af verdens ressourcer. Derfor trykker vi først plakater og posters, når vi modtager ordren. På den måde undgår vi at producere mere end der er behov for. Det går lidt ud over leveringstiden, men det er et kompromis, som vi er parat til at acceptere.

Som webshop har vi en stor udfordring ift. miljøet: Levering. Du bestiller online og plakaten skal leveres til dig. Det kan ikke undgåes at der er transport involveret. Vi har valgt at gøre levering til pakkeshop gratis for alle, da vi mener at levering til pakkeshop er den leveringsform, hvor plakaterne skal flyttes den mindste distance med bil og derved har den mindste miljøbelastning.

Så hvis du er med på præmissen om, at ovenstående initativer gør vores plakater bæredygtige, så find din næste bæredygtige plakat her.

Men kan man gøre mere? Det spurgte vi os selv om efter vi havde optimeret på processen. Og ja - selvfølgelig kan vi det. Derfor har vi indgået et samarbejde med Den Danske Naturfond, hvor vi har valgt at donere hvad der svarer til opkøbet af 1 kvadratmeter dansk jord. Jorden håndteres af naturfonden, som genopretter vild dansk natur, så Danmark kan blive en smule grønnere og bidrage med større arealer, som kan bidrage med at indfange CO2.

Til sidst, så har vi valgt af CO2 kompensere den udledning, som vores webshop (og brugere) belaster kloden med. Det er sket igennem ClimatePartner. Læs mere om det her.

 

Fortræffelig billedgengivelse
Alle vores plakater trykkes på et smukt og særdeles holdbart 210 grams mat papir. Papiret er naturligvis certificeret miljøvenligt, samt originalt HP papir.

Printeren, som trykker plakaterne, er udstyret med 12 farver, hvilket er 3 gange mere end en traditionel printer. Det betyder, at vores plakater har en meget mere nuanceret og realistisk gengivelse af motivet. Resultatet er et fortrinligt print, i god kvalitet, så naturtro som muligt og med fortræffelig billedgengivelse.

Dette betyder også, at det endelige print, kan variere en smule fra det billede, som du ser på din computer her på hjemmesiden. Billeder, der ses på en skærm, bliver nemlig lyst op bagfra, og ser ofte forskellige ud fra skærm til skærm. Du kan dog være sikker på, at den plakat, som du modtager, er så naturtro til det originale motiv, som overhovedet muligt.

Lokalt familieejet trykkeri
Alle vores plakater bliver trykt i et lille lokalt familieejet trykkeri, hvis historie går tilbage til 1971. De har lokaler i en nedlagt møbelfabrik, lidt uden for Odense, og skærer alle plakater i hånden. Vi er stolte af det håndværk og den tid, der bliver lagt i hver enkelt plakat, som vi sender afsted.

Miljøvenlige plakater
Al vores papir og emballage er miljøcertificeret, og vi lægger stor vægt på at reducere vores miljøpåvirkning. Det kan du læse meget mere om på vores dedikerede side til vores Miljø og CSR-politik.

Del dine plakater med os
Vi vil meget gerne se, hvordan vores plakater ser ud i dit hjem. Tag endelig et billede eller to og send det til os på mail, eller tag os på Instagram eller Facebook. Vi gør flittigt brug af #postersociety og du finder vores profil når du søger efter @postersociety.dk

Virksomhedsinformationer
Poster Society af C-PORTFOLIO
CVR:  DK37549908
E-mail: hej@postersociety.dk

Poster Society
Muslingevej 6
6710 Esbjerg V
Danmark

Bemærk: Vi har ingen fysisk butik eller kontor, hvor vores kunder kan møde op.

Tilmeld vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre! Du kan tilmelde dig lige her.

Indkøbskurv

Fri fragt til GLS Pakkeshop! Gratis fragt til GLS Pakkeshop