Din browser begrænser funktioner på vores side. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt ✅

Hurtig afsendelse & nem retur ✅

Score 4,8/5 på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi støtter Den Danske Naturfond 💚

Blomsterplakat på mørk væg i stue

Om Poster Society

Vores mission er at levere smukke, interessante plakater af høj kvalitet til dig og dine vægge - og altid på den mest miljøvenlige måde.

Poster Society

Trendy, smukke og stilrene plakater

Poster Society har til formål at sælge trendy, smukke, stilrene, farverige plakater til at pryde dit hjem og dine vægge. Stilen på plakaterne varierer fra vintage motiver og kunstplakater til unikke plakater designet af grafisk designer Casper Geipel Jensen, som er manden bag Poster Society.

Vores plakater og vores webshops er nævnt eller set hos bl.a. BoBedre, Studieindretning, DR og Alt for Damerne.

Faun og Nymfe plakat under armen på kvinde

MILJØVENLIGE PLAKATER OG POSTERS

Miljøvenlige plakater

Når du køber dine plakater hos Poster Society, så bliver de trykt på miljøcertificeret papir og håndskåret på miljøbevidst trykkeri med fokus på minimal spild.

Plakaterne pakkes i FSC certificeret pap, og leveres til GLS pakkeshop (klimakompenseret af GLS) - helt gratis.

Derudover støtter vi Den Danske Naturfond, hvor vi senest donerede et beløb svarende til 4161m² jord, som opkøbes igennem Naturfonden til genoprettelse af dansk natur. For biodiversitet. For flere naturoplevelser for os alle.

KØB PLAKATER HOS POSTER SOCIETY

Du kan trygt handle dine plakater hos os. Her er 6 grunde:

🚚 Gratis fragt til GLS Pakkeshop
⭐ 4,8/5 stjerner på Trustpilot
📦 Hurtig levering & 30 dages returret
🌱 230g mat FSC-certificeret papir
🖼️ Gratis indramning ved køb af ramme
💚 Vi støtter Den Danske Naturfond

Nem og sikker betaling med kort eller MobilePay.

Plakater på sildebensgulv i stue

Om Poster Society

Historien om Poster Society

Navnet "Poster Society" er valgt til at afspejle vores vision og værdier. Tankerne bag navnet er at skabe en følelse af fællesskab, stil og kunstnerisk udtryk.

Ordet "Poster" henviser direkte til vores primære produkt, nemlig plakater. Plakater er en populær form for kunst og dekoration, der giver folk mulighed for at udtrykke deres interesser, stil og personlighed gennem visuelle plakater, der kan hænges op og skabe liv i hjemmet.

"Society" betyder samfund eller fællesskab, og det understreger den ide, at Poster Society ikke kun er en virksomhed, men også et sted, hvor mennesker kan finde og dele deres kærlighed til plakatkunst. Samtidig, så udtrykker det vores ønske/løfte om at gøre lidt ekstra for os alle - helt konkret igennem for bæredygtige initiativer, donationer til Den Danske Naturfond, osv.

Samlet set repræsenterer navnet "Poster Society" vores formål om at skabe et fællesskab omkring plakatkunst og give folk mulighed for at udtrykke deres individualitet gennem æstetisk tiltalende og smukke designs, der kan skabe liv og glæde i de danske hjem.

Poster Society Gør Danmark Grønnere

Bæredygtige plakater og posters - hvad er en bæredygtig plakat

Bæredygtig, klimavenlig, miljøvenlig, klima-neutral. Der er mange fine ord omkring bæredygtighed og det er stadig et begreb, som bliver forstået og opfattet forskelligt fra virksomhed til virksomhed og fra person til person.

Men hvad er en bæredygtig plakat? Vi påstår ikke at vi redder verden med vores plakatbutik. Men vi har som målsætningen at gøre alt omkring Poster Society på den mest miljøvenlige og bæredygtige måde. Ikke som et marketing-trick for at sælge flere plakater, men fordi vi mener det er det rigtige at gøre.

Så for os er en bæredygtig plakat og poster en plakat, som er produceret på papir, som ikke skader miljøet eller skovene. Derfor bruger vi kun FSC certificeret papir, som er en certificering der betyder, at papiret kommer fra skove, som behandles med respekt og fældes bæredygtigt. Det vil f.eks. sige, at skove og træer ikke fældes hurtigere end skoven kan opretholde sin bestand. Dertil samarbejder vi med et trykkeri, som har fokus på minimalt spild og som bruger blæk uden giftstoffer.

Og tilbage til ordet spild. Noget vi tager meget seriøst. Vi vil ikke trykke og opbevare en lagerbeholdning, som risikerer at blive destrueret over tid, hvis plakaterne ikke sælges som vi forventede. Det ville være spild af verdens ressourcer. Derfor trykker vi først plakater og posters, når vi modtager ordren. På den måde undgår vi at producere mere end der er behov for. Det går lidt ud over leveringstiden, men det er et kompromis, som vi er parat til at acceptere.

Som webshop har vi en stor udfordring ift. miljøet: Levering. Du bestiller online og plakaten skal leveres til dig. Det kan ikke undgåes at der er transport involveret. Vi har valgt at gøre levering til pakkeshop gratis for alle, da vi mener at levering til pakkeshop er den leveringsform, hvor plakaterne skal flyttes den mindste distance med bil og derved har den mindste miljøbelastning.

Så hvis du er med på præmissen om, at ovenstående initativer gør vores plakater bæredygtige, så find din næste bæredygtige plakat her.

Men kan man gøre mere? Det spurgte vi os selv om efter vi havde optimeret på processen. Og ja - selvfølgelig kan vi det. Derfor har vi indgået et samarbejde med Den Danske Naturfond, hvor vi har valgt at donere hvad der svarer til opkøbet af 1 kvadratmeter dansk jord. Jorden håndteres af naturfonden, som genopretter vild dansk natur, så Danmark kan blive en smule grønnere og bidrage med større arealer, som kan bidrage med at indfange CO2.

Til sidst, så har vi valgt af CO2 kompensere den udledning, som vores webshop (og brugere) belaster kloden med. Det er sket igennem ClimatePartner. Læs mere om det her.

 

Fortræffelig billedgengivelse
Alle vores plakater trykkes på et smukt og særdeles holdbart 210 grams mat papir. Papiret er naturligvis certificeret miljøvenligt, samt originalt HP papir.

Printeren, som trykker plakaterne, er udstyret med 12 farver, hvilket er 3 gange mere end en traditionel printer. Det betyder, at vores plakater har en meget mere nuanceret og realistisk gengivelse af motivet. Resultatet er et fortrinligt print, i god kvalitet, så naturtro som muligt og med fortræffelig billedgengivelse.

Dette betyder også, at det endelige print, kan variere en smule fra det billede, som du ser på din computer her på hjemmesiden. Billeder, der ses på en skærm, bliver nemlig lyst op bagfra, og ser ofte forskellige ud fra skærm til skærm. Du kan dog være sikker på, at den plakat, som du modtager, er så naturtro til det originale motiv, som overhovedet muligt.

Lokalt familieejet trykkeri
Alle vores plakater bliver trykt i et lille lokalt familieejet trykkeri, hvis historie går tilbage til 1971. De har lokaler i en nedlagt møbelfabrik, lidt uden for Odense, og skærer alle plakater i hånden. Vi er stolte af det håndværk og den tid, der bliver lagt i hver enkelt plakat, som vi sender afsted.

Miljøvenlige plakater
Al vores papir og emballage er miljøcertificeret, og vi lægger stor vægt på at reducere vores miljøpåvirkning. Det kan du læse meget mere om på vores dedikerede side til vores Miljø og CSR-politik.

Del dine plakater med os
Vi vil meget gerne se, hvordan vores plakater ser ud i dit hjem. Tag endelig et billede eller to og send det til os på mail, eller tag os på Instagram eller Facebook. Vi gør flittigt brug af #postersociety og du finder vores profil når du søger efter @postersociety.dk

Virksomhedsinformationer
Poster Society af C-PORTFOLIO
CVR:  DK37549908
E-mail: hej@postersociety.dk

Poster Society
Muslingevej 6
6710 Esbjerg V
Danmark

Bemærk: Vi har ingen fysisk butik eller kontor, hvor vores kunder kan møde op.

Trustpilot 4,8/5. Betal med MobilePay. Nem retur.

Kurv

Fri fragt til GLS Pakkeshop! Gratis fragt til GLS Pakkeshop