Din browser begrænser funktioner på vores side. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt ✅

Hurtig afsendelse & nem retur ✅

Score 4,8/5 på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi støtter Den Danske Naturfond 💚

Matisse plakater på væg over sofa

Presse

Presse

Er du influencer?
Er du influencer, og interesseret i at samarbejde med Poster Society omkring promovering af vores plakater? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Send os en mail, eller benyt nedenstående kontaktformular, og fortæl os lidt om dig selv, dit medie, relevante statistikker, og hvorfor vi ville være et godt match. Vi glæder os til at høre fra dig!

Mangler du en god historie?
Hvis du er repræsentant for et medie, som ønsker en god historie om en dansk plakatwebshop, eller måske du blot er interesseret i pressemeddelelser, presseudlån, eller anden PR-relateret materiale, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os på mail eller via kontaktformularen nedenfor.

Tager du fantastiske billeder?
Vi er altid på jagt efter fantastiske fotos, der kan pryde danskernes hjem, og er derfor altid vilde efter at høre fra fotografer, der mener, at de har nogle billeder, som kan blive til gode fotoplakater. Kontakt os endelig på mail eller via kontaktformularen nedenfor, så tager vi en snak om et muligt samarbejde.

Er du grafiker?
Selvom, du ikke er en god fotograf, er der stadig rig mulighed for at få dine designs på miljøvenlige plakater. Grafiske plakater, illustrationer og lignende er nogle af vores mest efterspurgte produkter, og vi vil elske at tage en snak med dig om et muligt samarbejde.

Pressekontakt:
E-mail: hej@postersociety.dk

 

Trustpilot 4,8/5. Betal med MobilePay. Nem retur.

Kurv

Fri fragt til GLS Pakkeshop! Gratis fragt til GLS Pakkeshop