Levering 1-4 hverdage | Gratis fragt | Sikker betaling

Miljø & CSR

Hos Poster Society går vi meget op i at passe på miljøet. Derfor, har vi iværksat en række tiltag, der skal gøre os til en miljøvenlig og ansvarlig virksomhed. Vi er klar over, at man løbende skal forbedre sig, når det kommer til miljøet, og derfor tager vi hele tiden stilling til, hvad vi kan gøre bedre. Nedenfor, finder du nogle af de ting, som vi gør, for at holde vores miljøpåvirkning så lav som mulig.

Organisk og miljøvenligt emballage
Alle vores plakater bliver pakket i miljøvenlige kasser, fremstillet af FSC®-certificeret pap på en dansk fabrik. Kasserne er af det tyske mærke RESY, som er en fælles organisation for en række tyske indsamlingssystemer, som specialiserer sig i transportemballage fremstillet af pap. RESYs kasser kan naturligvis genvindes.

For at beskytte plakaterne yderligere, fylder vi hulrummet i kassen med FARMFill® kassefyld. Det er kassefyld, fremstillet i Danmark af økologisk majsgranulat, som er et restprodukt af majs. Udover, at kassefyldet er fremstillet af 100 procent biologisk materiale, betyder det naturligvis også, at der minimeres spild fra majshøsten. Majsgranulatet bliver til skum ved brug af vanddampe, og der anmedes dermed ingen kemikalier af nogen art, når kassefyldet produceres.

Når du modtager din ordre, kan du derfor roligt putte det organiske kassefyld i papiraffaldscontaineren, i skraldespanden eller på kompostbunken. Det er nemlig et økologisk naturprodukt, som bliver opløst, når det kommer i kontakt med fugt.

Svanemærket trykkeri
Alle vores plakater bliver trykt på papir, som er certificeret med enten FSC®, PEFC™ og/eller mærket med EU Blomsten. Derudover, har vores primære papirleverandør underskrevet FNs Global Compact-initiativ.

 • FSC-mærket
  • Papir, der er FSC®-certificeret kommer fra en skov, hvor der ikke bliver fældet flere træer, end skoven selv kan nå at reproducere. Derudover, er mærket en garanti for, at skovens plante- og dyreliv bliver beskyttet, samt at skovens personale er ansvarligt uddannet, er udstyret med korrekt sikkerhedsudstyr og får en ordentlig løn.

   Læs mere om FSC-mærket hos Forest Stewardship Council.

 • PEFC-mærket
  • Papir, der er mærket med PEFC-mærket skal komme fra en skov, der bliver styret efter de strengeste miljømæssige, sociale og økonomiske krav. PEFC-mærket er garanti, for at papiret er blevet fremstillet af træ fra en skov, der bliver drevet miljøvenligt, og at de medarbejdere, der har været involveret i produktionen af papiret, er blevet behandlet ordenligt.

   Læs mere om PEFC-mærket hos Programme for the Endorsement of Forest Certification.

 • Global Compact-initiativet
  • FN introducerede i 1999 Global Compact-initiativet, der består af ti principper som de deltagende virksomheder, har skrevet under på, at de, på bedst mulig vis, vil leve op til. Vores leverandør af papir fokuserer primært på følgende fire:
   • Virksomheden bør støtte en forsigtighedstilgang til miljømæssige udfordringer.
   • At tage initiativ til at fremme en større miljømæssig ansvarlighed.
   • At opfordre til udvikling og spredning af miljøvenlige teknologier.
   • Virksomheden bør modarbejde alle former for korruption, herunder afpresning og bestikkelse.

  • Bliv klogere på Global Compact-initiativet her.

  Digital virksomhed
  Vi samarbejder med et fantastisk lokalt trykkeri, der gør det muligt for os, at klare alt driften ligegyldig, hvor vi er. Vi har derfor ingen kontorlokaler med lyset tændt døgnet rundt, eller en varmeregning der hober sig op. Vi skal blot bruge en bærbar og en internetforbindelse, for at levere de flotteste fotoplakater til dig.

  Intet lager
  For at undgå spild af blæk, papir, strøm, varme og en lang række andre ressourcer, har vi fravalgt at lagerføre vores plakater. Det vil sige, at når du bestiller din plakat, så ligger den ikke på lager. I stedet trykker vi den, når vi modtager din bestilling, hvorefter vi skærer den i hånden.

  Dermed, ender vi ikke med at ligge inde med et hav af plakater i alverdens størrelser, som ikke er lige så populære som vi havde forventet. Her forbruger vi kun, hvad der er nødvendigt, men uden, at det går udover leveringstiden.

  Gratis levering til pakkeshop
  Vi har valgt at tilbyde gratis levering til nærmeste pakkeshop til alle vores kunder. Det gør vi, blandt andet, fordi den samlede CO2-udledning er mindre, når pakkerne leveres direkte til pakkeshoppen, i stedet for at skulle ligge i en postbil, der kører hele byen rundt i timevis inden pakken når til dig.

  Samtidig betyder det også, at pakken oftest er hurtigere tilgængelig, i tilfælde af, at du ikke er hjemme, når postbuddet kommer.

  Har du spørgsmål?
  Vil du vide mere om vores CSR-politik og tilgang til miljømæssige udfordringer? Så tøv ej med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.