Din browser begrænser funktioner på vores side. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt ✅

Hurtig afsendelse & nem retur ✅

Score 4,8/5 på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi støtter Den Danske Naturfond 💚

Matisse plakater på væg over sofa

Miljø & CSR

Bæredygtige plakater og bæredygtige initiativer

Hos Poster Society går vi meget op i at passe på miljøet. Derfor, har vi iværksat en række tiltag, der skal gøre os til en miljøvenlig og ansvarlig virksomhed. Vi er klar over, at man løbende skal forbedre sig, når det kommer til miljøet, og derfor tager vi hele tiden stilling til, hvad vi kan gøre bedre. Nedenfor, finder du nogle af de ting, som vi gør, for at holde vores miljøpåvirkning så lav som mulig.

Intet lager

For at undgå spild af blæk, papir, strøm, varme og en lang række andre ressourcer, har vi fravalgt at lagerføre vores plakater. Det vil sige, at når du bestiller din plakat, så ligger den ikke på lager. I stedet trykker vi den, når vi modtager din bestilling, hvorefter vi skærer den i hånden.

Dermed ender vi ikke med at ligge inde med et hav af plakater i alverdens størrelser, som ikke er lige så populære som vi havde forventet. Her forbruger vi kun, hvad der er nødvendigt. Det gør leveringstiden en anelse længere, da tryk- og beskæringsprocessen ikke er klaret på forhånd, men tilgengæld undgår vi spild, hvilket vi føler er et miljørigtigt trade of. Samtidig giver det os mulighed for at udskifte sortimentet og vores plakatdesigns oftere, da vi ikke skal forholde os til en eksisterende lagerbeholdning. Det er godt for os - men også godt for vores kunder, som får et bredere udvalg.  

Gratis levering til GLS pakkeshop

Vi har valgt at tilbyde gratis levering til nærmeste pakkeshop til alle vores kunder. Det gør vi, blandt andet, fordi den samlede CO2-udledning er mindre, når pakkerne leveres direkte til pakkeshoppen, i stedet for at skulle ligge i en postbil, der kører hele byen rundt i timevis inden pakken når til dig.

Samtidig betyder det også, at pakken oftest er hurtigere tilgængelig, i tilfælde af, at du ikke er hjemme, når postbuddet kommer.

Du har selvfølgelig mulighed for at vælge en anden leveringsform, men vi, som virksomhed, har valgt at gøre den mest miljøvenlige leveringsmetode gratis. 

Poster Society er en klimaneutral webshop

Vores webshop PosterSociety.dk er klimaneutral via CO2 kompensation. Vi benytter den anerkendte organisation ClimatePartner til at klimakompensere for den CO2 vores webshop udleder igennem strøm og data - både for os og vores kunder. Mængden af CO2 er udregnet ud fra trafikken på webshoppen - og vi har sat vores til den høje ende for at sikre os, at vi kompenserer for mindst det vi udleder. Samlet har vi kompenseret for 39 kg CO2 for perioden 05/2022 til 04/2023.

Klimakompensationen sker igennem et hydropower projekt i DR Congo. Projektet er verificeret af relevante myndigheder. 

Carbon Neutral PosterSociety.dk

Se vores ClimateID Tracking og detaljer omkring vores klimaneutrale plakat webshop her

Vi støtter Den Danske Naturfond

Den Danske Naturfond arbejder for at forbedre den danske natur ved at skabe flere levesteder for dyr og planter og mulighed for store naturoplevelser til alle. Naturfonden er en uafhængig, privat fond.
Hos Poster Society vil vi gerne støtte den danske natur. Derfor støtter vi Den Danske Naturfond med et beløb svarende til, at fonden kan opkøbe 1m² jord for hver ordre, som bliver placeret hos os.

Så ved at købe plakater hos Poster Society, så støtter du samtidig den danske natur.

Svanemærket trykkeri

Alle vores plakater bliver trykt på papir, som er certificeret med enten FSC®, PEFC™ og/eller mærket med EU Blomsten. Derudover, har vores primære papirleverandør underskrevet FNs Global Compact-initiativ.
 • FSC-mærket
  • Papir, der er FSC®-certificeret kommer fra en skov, hvor der ikke bliver fældet flere træer, end skoven selv kan nå at reproducere. Derudover, er mærket en garanti for, at skovens plante- og dyreliv bliver beskyttet, samt at skovens personale er ansvarligt uddannet, er udstyret med korrekt sikkerhedsudstyr og får en ordentlig løn.

   Læs mere om FSC-mærket hos Forest Stewardship Council.

 • PEFC-mærket
  • Papir, der er mærket med PEFC-mærket skal komme fra en skov, der bliver styret efter de strengeste miljømæssige, sociale og økonomiske krav. PEFC-mærket er garanti, for at papiret er blevet fremstillet af træ fra en skov, der bliver drevet miljøvenligt, og at de medarbejdere, der har været involveret i produktionen af papiret, er blevet behandlet ordenligt.

   Læs mere om PEFC-mærket hos Programme for the Endorsement of Forest Certification.

 • Global Compact-initiativet
  • FN introducerede i 1999 Global Compact-initiativet, der består af ti principper som de deltagende virksomheder, har skrevet under på, at de, på bedst mulig vis, vil leve op til. Vores leverandør af papir fokuserer primært på følgende fire:
   • Virksomheden bør støtte en forsigtighedstilgang til miljømæssige udfordringer.
   • At tage initiativ til at fremme en større miljømæssig ansvarlighed.
   • At opfordre til udvikling og spredning af miljøvenlige teknologier.
   • Virksomheden bør modarbejde alle former for korruption, herunder afpresning og bestikkelse.

  • Bliv klogere på Global Compact-initiativet her.

Digital virksomhed

Vi samarbejder med et fantastisk lokalt trykkeri, der gør det muligt for os, at klare alt driften ligegyldig, hvor vi er. Vi har derfor ingen kontorlokaler med lyset tændt døgnet rundt, eller en varmeregning der hober sig op. Vi skal blot bruge en bærbar og en internetforbindelse, for at levere de flotteste plakater til dig.

 

Har du spørgsmål?
Vil du vide mere om vores CSR-politik og tilgang til miljømæssige udfordringer? Så tøv ej med at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 

Trustpilot 4,8/5. Betal med MobilePay. Nem retur.

Kurv

Fri fragt til GLS Pakkeshop! Gratis fragt til GLS Pakkeshop