Levering 1-4 hverdage | Gratis fragt | Sikker betaling

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Så tøv ej med at række ud. Vi står klar til at hjælpe dig både på e-mail, via vores kontaktformular, på de sociale medier eller lige her på hjemmesiden i vores live chat. Vi bestræber os naturligvis efter at svare på alle henvendelser hurtigst muligt. Kontakter du os i løbet af dagtimerne, vil du oftest få et svar med det samme eller inden for et par timer, alt efter om du benytter live chat eller e-mail. 

Men måske du kan finde svaret på dit spørgsmål helt selv - vi har nemlig en lille FAQ-side med de spørgsmål som vores kunder ofte stiller os. Vi forsøger så vidt muligt løbende at opdatere denne, således at vi altid er up-to-date med de nyeste spørgsmål. Du finder vores Ofte Stillede Spørgsmål lige her.

Hvis du ikke fandt svaret på dit spørgsmål, eller måske du bare gerne vil i kontakt med et levende menneske, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os på enten på e-mail til hej@postersociety.dk, via Facebook Messenger, via live chat her på hjemmesiden (klik på det blå ikon i nederste højre hjørne) eller endelig gennem vores kontaktformular, som du kan finde lige her: