Din browser begrænser funktioner på vores side. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt ✅

Hurtig afsendelse & nem retur ✅

Score 4,8/5 på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi støtter Den Danske Naturfond 💚

Gratis indramning af plakater gør det nemt at ændre udtryk i dit hjem

Gratis indramning af plakater gør det nemt at ændre udtryk i dit hjem

 

Tid er en knap ressource. Det ved vi alle. Derfor vil vi gerne gøre det nemt og hurtigt for dig, at ændre udtryk i dit hjem. Så når du køber en af vores mange plakater sammen med en af vores egetræsrammer, så indrammer vi plakaten inden vi sender den afsted til dig. Helt gratis. 

Så når du modtager pakken derhjemme eller afhenter ved nærmeste GLS pakkeshop (gratis levering til pakkeshop), så er der blot tilbage at pakke op og hænge den indrammede plakat på væggen. Nemt og hurtigt. 

Men hvordan fungerer det helt præcist? Følg med. Så tager vi processen fra bestilling og til du står med den indrammede plakat i hånden. Det er lige til at gå til! :-)

Vælg størrelse på plakat og vælg ramme 

Find din favorit plakat og vælg ramme

Den første del er den sjoveste. Du skal på jagt i vores store sortiment af plakater. Du kan vælge én af de mange specifikke kategorier, gå direkte til vores mest populære plakater eller se alle plakater her.

Når du har fundet den plakat, som du gerne vil bestille, så er der bare tilbage at vælge hvilken ramme, du gerne vil have til plakaten. Du kan se vores udvalg af egetræsrammer her, men du kan også vælge rammen direkte på produktsiden, så du med ét ekstra klik kan ligge plakat og ramme i kurven på én gang. Webshoppen viser automatisk den størrelse ramme, der passer til den plakatstørrelse, som du har valgt. 

Vi har egetræsrammer i solid eg og med ægte glas. Vi har naturlig naturfarvet (mest populær), mørk natur, sort og hvid. 

Vælg ramme til plakat

That's it. Herefter er det bare at gå til checkout, vælge leveringsmetode og afslutte ordren. Fragten er gratis til GLS Pakkeshop - og selvom det er med indrammet plakat.

Vi indrammer din plakat - helt gratis - inden vi afsender

Nu er bolden på vores side. Vi trykker din plakat, skærer den til i hånden, indrammer den i den valgte ramme og pakker den til dig.

Vi får sommetider spørgsmål vedrørende emballagen til vores indrammede plakater og rammer. Spørgsmålet går typisk på, om pakkerne sendes forsvarligt - og det udspringer ofte af dårlige oplevelser andre webshops. Og du kan være helt rolig. Rammerne er forstærket i kanterne, den indrammede plakat er pakket i bobleplast og der bruges stærke papkasser (med stærke hjørner), som passer præcist til størrelsen på rammen. Alt sammen for at undgå skader på rammerne under transport.

Her er lidt billeder:

Emballage til plakater

Stærk emballage til plakater og rammer

Indrammet plakat

Forstærkede hjørner på rammer

Bagside af indrammet plakat

Så er der bare tilbage at finde det helt perfekte spot til din nye indrammede plakat. Nemt, ikke? Se vores store udvalg af plakater og find din favorit her: Alle plakater.

Har du spørgsmål til indramning eller vores plakater? Send os en mail via kontaktformularen (knappen øverst til højre) eller direkte til hej@postersociety.dk. Du kan også kontakte os på vores sociale medier. 

God fornøjelse! 

Trustpilot 4,8/5. Betal med MobilePay. Nem retur.

Kurv

Fri fragt til GLS Pakkeshop! Gratis fragt til GLS Pakkeshop