Din browser begrænser funktioner på vores side. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt ✅

Hurtig afsendelse & nem retur ✅

Score 4,8/5 på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi støtter Den Danske Naturfond 💚

24 flotte plakater til stuen i 2024

24 flotte plakater til stuen i 2024

Smukke plakater til stuen kan give helt nyt liv til rummet. Ændre stemningen og udtrykket, så det passer til lige præcis den stil, som du godt kan lide. Og det er heldigvis hverken besværligt eller dyrt. Med vores plakater og egetræsrammer, så kan du med få klik bestille nye plakater og rammer til din stue - naturligvis med gratis fragt og gratis indramning. Men først, lad os kigge på vores bud på 24 smukke plakater til stuen her i 2024. 

Flotte plakater til stuen - masser af inspiration

At indrette sit hjem og i særdeleshed stuen med plakater er blevet et stort hit i de senere år. Og vi forstår det selvfølgelig godt. Plakater er en nem og billig måde at skabe liv, personlighed, stemning og ikke mindst bringe farve ind i stuen. Og lige præcis farve, tror vi, bliver en af de store trends i 2024. Slut med tomme hvide vægge og minimalistisk stil uden personlighed. De rene linjer i den ellers populære skandinaviske boligindretning brydes med farverige flotte plakater, som giver liv og personlighed.

Og apropos personlighed. Så tror vi, at med 2024 bliver året, hvor der vil blive sat endnu mere pris på det gode håndværk og klassiske design i kunstplakater. Med indtoget af AI (Artificial Intelligence) er det muligt at skabe hvad som helst på få minutter. Vil du lave et nyt Picasso maleri, som ligner noget Picasso havde lavet? Skriv det til AI og få sekunder senere har du et unikt værk med alle Picasso's kendetegn. Det er vildt. Men det er historieløst. Det sætter ikke pris på det gode håndværk. Med vores kunstplakater, får du plakater af rigtige kunstnere, som har brugt årevis på at arbejde med deres talent og til sidst blive anerkendte kunstnere. Så sætter du pris på det gode håndværk og den gode historie i kunsten til stuen? Så kommer her 24 flotte plakater, som passer perfekt til indretning i 2024. 

Når du køber plakater her hos Poster Society, så trykker vi på 230g mat FSC-certificeret papir. For en flot plakat er ikke kun afhængig af trykket. Papiret er en stor del af udtrykket og med vores papir, så er du sikker på et perfekt result, som kommer til at imponere i din stue.

Når du køber plakater her hos Poster Society, så trykker vi på 230g mat FSC-certificeret papir. For en flot plakat er ikke kun afhængig af trykket. Papiret er en stor del af udtrykket og med vores papir, så er du sikker på et perfekt result, som kommer til at imponere i din stue.

  Kunstplakat Faun og Nymfe

Kunstplakaten Faun & Nymfe

Motivet til plakaten "Faun og nymfe" var oprindeligt et maleri med oliemaling på lærred af den danske kunstner Edvard Weie. Værket kan stadig ses på Statens Museum for Kunst i København, men du behøver ikke tage til København for at få glæde af det smukke maleri. Du kan købe Faun og nymfe som kunstplakat med gratis fragt lige her.

 

Japansk Plakat Ohara Koson 

Japansk Træsnit - Ohara Koson Peacock

Dyk ned i en verden af skønhed og elegance med vores "Ohara Koson Peacock" plakat. Denne plakat fremviser en fortryllende påfugl, der oprindeligt blev malet af Ohara Koson i perioden 1925-1936. Med sine primære farver i grøn og hvid skaber plakaten en beroligende og stilfuld atmosfære. Køb den japanske plakat Ohara Koson Peacock her.

 

Plakat af palme på gul baggrund

 

Palmetræ på pastelgul

Den her gule drøm giver liv og varme til din stue. Fungerer perfekt som en del af en plakatvæg, men kan også stå alene i et større format og give varme til en større væg i stuen. Find vores pastelgule palmedrøm her.

 

Vilhelm Lundstrøm plakat på stuevæg

 

Vilhelm Lundstrøm Siddende Kvindelig model kunstplakat

Kunstplakaten "Siddende Kvindelig model" var oprindelig malet af den danske kunstner Vilhelm Lundstrøm. Det smukke portræt af den siddende kvinde med de fine sarte farver passer perfekt til stuen. Farven på den typografiske del af plakaten er taget fra maleriet for at skabe en smuk og naturlig sammenhæng. Køb Vilhelm Lundstrøm Siddende Kvindelig model plakaten her.

 

Matisse plakater på væg i stue over sofa

 

Matisse Modern Gallery plakater

Du kender måske allerede plakaterne inspireret af Henri Matisse. Deres simple, æstetiske og farverige udtryk passer perfekt til at give lidt afdæmpet liv til stuen. Vi vil vove den påstand, at Matisse Modern Gallery plakater passer i langt de fleste hjem og stuer. Ville de passe i din? 

De 3 plakater på billedet er hhv. Matisse Modern Gallery NO5 (venstre), Matisse Modern Gallery NO6 (midten) og Matisse Modern Gallery NO7 (højre). 

 

Matisse plakat på pink væg

 

Matisse Modern Gallery NO4

Inden vi hopper videre, så bliver vi nød til at dele én Matisse plakat mere. Udover hans papirklip, så var Henri Matisse også kendt for hans simple, ekspressive stregtegninger af ansigter. Vi tror, at endnu flere af den her type plakater finder vej til de danske stuer i 2024. Fine og simple. En sikker vinder i enhver indretning! 

 

William Morris Fruit Pattern plakat i ramme på gulv i stue

 

William Morris Fruit Pattern

William Morris plakater er bare smukke. Det er håndværk lavet af den dygtige engelske kunstner for mange år siden. Fruit Patterns mørke baggrund får de fine gule, grønne og røde farver til at stå frem. Det giver et roligt, men stærkt udtryk i stuen. En plakat, som er stærk nok til at stå alene i et stort format. Find William Morris plakater her

 

William Morris Strawberry Thief på væg i stue

 

William Morris plakat "Strawberry Thief"

Når vi snakker nye plakater til stuen i 2024, så tror vi, at populariteten af William Morris kunstplakaterne fortsætter og kommer ind i endnu flere danske stuer. Derfor kan vi heller ikke holde os til én anbefaling. Så her kommer en mere: Strawberry Thief. Et ægte kunstværk med smukke farver og en symmetri, som skaber et roligt, men stærkt udtryk til stuen. Find William Morris Strawberry Thief her.

 

Plakaten Japanese Lines på sildebensgulv i stue

 

Japanese Lines 3

Japanese Lines er en plakat med udsnit af Japanske tekstildesigns. De flotte mønstre og stærke farver giver liv og personlighed til stuen. De findes i flere varianter, men du finder Japanese Lines 3 her. 

 

Hummingbirds plakat i sort ramme på væg i stue

 

Hummingbirds

Plakaten "Hummingbirds" med farvestrålende kolibrier. Lette, levende og utroligt smukke. Farverig levende plakat, som skaber liv i stuen. Kombiner plakaten med grønne planter og du har et perfekt match. Find Hummingbirds plakaten her.

Køb plakater til stuen hos Poster Society

Er du blevet inspireret? Er du interesseret i at købe en plakat til stuen? Du kan roligt købe dine plakater her hos Poster Society. Her er et par grunde: 

  • 🚚 Gratis fragt til GLS Pakkeshop
  • ⭐ 4,6/5 stjerner på Trustpilot
  • 📦 Hurtig levering & 30 dages returret
  • 🌱 230g mat FSC-certificeret papir
  • 🖼️ Gratis indramning ved køb af ramme
  • 💚 Vi støtter Den Danske Naturfond

Men tag ikke bare vores ord for det. Vi kunder anmelder os som "Fremragende" på Trustpilot og BoBedre anbefaler os som ét af de bedste steder at købe plakater online. 

 

Kvinde hænger Watanabe Seitei Pink Sky plakat på væg

 

Watanabe Seitei Pink Sky

En lyserød plakat i stuen? Helt sikkert! Den her plakat med motiv af Watanabe Seitei kaldet "Pink Sky" har den fineste kombination af lyserød, mørkegrøn og lyse nuancer. Én af vores favoritter til stuen! Find den her.

 

Farverig Paul Klee plakat på væg i spisestue

 

Paul Klee Color Chart Qu 1

Inviter farverne ind i stuen med Paul Klee Color Chart Qu 1. Glade, livlige farver, som bringer lys og positive vibes ind i indretning. Find Color Chart Qu 1 og vores andre Paul Klee plakater her

 

Flower Series blomsterplakat på gulv i stue

 

Flower Series - York and Lancaster Rose

York and Lancaster rosen er en historie om en rosekrig mellem to stridende slægter, hvor Yorks hvide rose og Lancasters røde rose ved fredslutningen blev forenet i én enkelt rose. Om historien er sand, det ved vi ikke, men ikke desto mindre er York and Lancaster en smuk blomst, som kan pryde din stue som plakat med flotte hvide og lyserøde farver. Find den her.  

 

Two Women by the Shore plakat hænges på væg af kvinde

 

Two Women by the Shore

Se lige farverne! Plakaten Two Women by the Shore er en med af maleri af den franske maler Henri-Edmond Cross, som blev rigtig kendt for hans lyse og smukke friluftsmalerier. Vi elsker farverne på det her maleri, så der var ingen anden udvej end at det måtte blive en del af vores kunstplakat kollektion. En perfekt kunstplakat til stuen!

 

Watanabe Seitei Floral Pattern på betonvæg

 

Watanabe Seitei Floral Pattern

Det bliver godt nok endnu en anbefaling af et Watanabe Seitei motiv, men se lige den her plakat? Det fineste mønster med mørke farver og hvid kontrastblomster. Vi elsker den her. Både som lille plakat (evt som en del af en plakatvæg) eller som stor 70x100 plakat til at fylde en stor væg i stuen. 

 

Plakat af abrikosplante i guldramme

 

Abrikos Armeniaca Vulgaris

Inviter smukke planter og frugter ind i stuen. Abrikos, citron eller citrus. Vi har flere plakater med fine frugter med flotte farver, som kan pynte i stuen. F.eks. Abrikos Armeniaca Vulgaris plakaten her med de fine grønne blade og stærke orange farver i frugten. Vi er vilde med den - men det var svært at vælge mellem den her og vores Citrus Bigaradia Sinensis. Hvilken ville du foretrække til din stue?

 

Farverig Paul Klee plakat på væg i spisestue

 

Paul Klee Untitled

Vi har allerede været forbi én farverig Paul Klee plakat i det her indlæg, men her kommer altså lige én mere. Paul Klee Untitled er blandt vores mest populære plakater og vi forventer at plakaten finder vej til endnu flere danske stuer i 2024. 

 

3 plakater i ramme på sildebensgulv

 

Vilhelm Lundstrøm Opstilling med hvid kande, appelsin og bog

Hvis vi skulle vælge én type plakat til stuen, så ville det blive kunstplakater. Uden tvivl. Og én af vores favoritter er Vilhelm Lundstrøms plakater med portrætter og hverdagskompositioner. Opstillingen med hvid kande, appelsin og bog er så fin! Køb den til stuen - du vil ikke fortryde!

 

Vilhelm Lundstrøm plakater i stuespise

 

Vilhelm Lundstrøm Opstilling kande, flasker m.m.

Endnu et Vilhelm Lundstrøm motiv. Og endnu en smuk opstilling. Men modsat mange af plakaterne i den her artikel, så er denne plakat til dig, som bedst kan lide sort/hvide plakater og et roligt udtryk. Find den her.

 

Kvinde hænger plakat af farverige fisk på væg

 

Great Barrier Reef Fishes

Den her plakat er lidt anderledes end mange af de andre anbefalinger til stuen. Og så alligevel ikke. For Great Barrier Reef Fishes har to ting til fælles med alle de andre: Den er smuk. Den er farverig. Og specielt farverne vil vi fremhæve på den her plakat. De fine fisk fra Great Barrier Reef med de mange farver kan pynte i enhver stue!

 

Vinplakat i spisestue med vinglas på bord

 

Pinot Noir Wine dude

Endnu en anbefaling, som stikker lidt ud fra kategorien af kunstplakater, som man typisk kigger efter til indretningen i stuen. Pinot Noir Wine dude plakaten er en humoristisk vinplakat med en illustration af en vinflaske på tur med sine vindruer. 

 

William Morris Willow Bough plakat på træstol i spisestue

 

William Morris Willow Bough

William Morris motiverne er bare pæne. Mønsteret her med pilegrene er bare så fint i farver og kan pynte i hvilken som helst stue. Plakaten her, er en af vores mest populære - og vi er sikre på, at det fortsætter i 2024! 

Det afslutter rækken af 24 plakater til stuen i 2024. Vi håber du er blevet inspireret af de mange muligheder og måske allerede har fundet en favorit, som skal tage plads i din stue i år? 

Plakaterne her i artiklen er selvfølgelig kun et lille udpluk af vores sortiment. Så fandt du ikke den helt rigtige plakat her i artiklen, så kig forbi vores kategori med alle plakater og posters. Du finder den her: Alle plakater.

Kunstplakater til stuen - et oplagt valg

Kunst i stuen har altid været populært. Tidligere var det primært fysiske malerier af kendte eller ukendte kunstnere, men de senere år er kunstplakater blevet mere populære. Og det giver god mening. For med kunstplakater får du stadig kunsten ind i stuen - endnu af de bedste nationale og internationale kunstnere - men langt billigere end før. Og som en ekstra bonus, så er det nemt, hurtigt og billigt at udskifte plakaterne, hvis du ønsker en anden stil eller har brug for lidt variation i hjemmet. 

Vi har kunstplakater som passer til hvilken som helst indretning, stil og farve på væggen. Hvis du ikke fandt den perfekte plakat i den her artikel, så tjek vores andre kunstplakater her

Hvilken størrelse plakat skal man vælge til stuen?

Størrelsen på plakaten afhænger af den plads du har til rådighed. Har du en stor stue med store vægge, så skal du vælge de store formater, som f.eks. 70x100 cm. 

Har du tilgengæld en indretning med mange andre ting, hvor plakaten blot skal indgå som en ekstra detalje, så kan du med fordel vælge en af de mindre formater. F.eks. 50x70 cm, som er det mest købte format, men også 30x40 er populært til stuen - eventuelt som en del af en plakatvæg.

Så vores anbefaling er at ligge en plan for, hvilke vægge der skal have nye plakat. Mål op, så du kan vurdere størrelsen på væggen. Brug eventuelt malertape til at markere størrelsen, så du kan træde lidt på afstand og vurdere om 50x70 eller 70x100 er den rigtige størrelse til din stuevæg.

Gør det nemt at få ny plakat til stuen - vi indrammer gratis

Giv din stue nyt liv med en ny plakat. Og lad os gøre det nemt for dig - vi tilbyder nemlig gratis indramning af din nye plakat, så du kan få den op på væggen med det samme. 

Bestil blot plakat og ramme i samme ordre, så klarer vi resten. Selvfølgelig med gratis fragt. 

Inspirationsvideo: Plakater til stuen

Er du mere til video end tekst? Se de 24 forslag fra artiklen her i én video: 

Trustpilot 4,8/5. Betal med MobilePay. Nem retur.

Kurv

Fri fragt til GLS Pakkeshop! Gratis fragt til GLS Pakkeshop