Din browser begrænser funktioner på vores side. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt ✅

Hurtig afsendelse & nem retur ✅

Score 4,8/5 på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi støtter Den Danske Naturfond 💚

Kunstplakater - den billige vej til kunst i boligen

Kunstplakater - den billige vej til kunst i boligen

Ægte kunst oftest lig med store prisskilte og en tilgængelighed, som kan virke afskrækkende for de fleste. For ægte kunst kan være virkeligt dyrt. Inspirationen til at skrive blogindlægget her, kommer af en artikel jeg læste forleden. En artikel, som fandt vej til danske medier, hvor bl.a. EkstraBladet havde overskriften "Dyreste nogensinde: Solgt for vanvittigt beløb". Og vanvittigt beløb er en ganske passende beskrivelse. 

Maleriet "Dame mit Fächer" af afdøde Gustav Klimt blev nemlig solgt for 85,3 millioner britiske pund, svarende til astronomiske 750 millioner kroner. Og faktisk er det ikke helt enestående. Sidste år blev ét af Gustav Klimt's andre malerier solgt for 710 millioner kroner. 

Astronomiske beløb, som almindelige mennesker naturligvis aldrig kommer i nærheden af at kunne betale. Og selv hvis de kunne, så er ægte kunst ofte forbeholdt et bestemt publikum, som gør det til et lukket marked. 

Kunstplakater til alle

Her hos Poster Society tror vi på, at kunst skal glæde fleste mulige og være tilgængelig for alle. Æstetik og håndværk i verdensklasse skal ikke dø med kunstneren eller være forbehold de få. Det skal finde vej ud i de danske stuer, soveværelser og sommerhuse, hvor det kan sprede liv og glæde. 

Vores udvalg dækker over kunstplakater af en lang række anerkendte kunstnere som William Morris, Edvard Weie, Vilhelm Lundstrøm, Matisse, Watanabe Seitei og Gustav Klimt. 

Og apropos Gustav Klimt. Vi har nemlig Gustav Klimt's værk "Beethoven Frieze" som kunstplakat, trykt på 230g FSC-certificerede papir i bedste kvalitet til kun 329 kroner (for 50x70 cm). Det er en pris, der åbner døren for kunstoplevelser til en brøkdel af prisen. 

Faktisk svarer det til, at du kan købe 2.279.635 eksemplarer af vores kunstplakater for den samme pris som "Dame mit Fächer" lige er solgt til. 

Hvis du ligger 2.279.635 af vores 50x70 cm kunstplakater op ved siden af hinanden, så ville de strække sig over mere end 1595 km. Det er altså ikke så lidt! 

Oplev kunsten i dit hjem

Med vores kunstplakater kan du bringe kunsten ind i dit hjem og skabe en unik atmosfære af æstetik, kunstnerisk håndværk og historie. Vores udvalg giver dig mulighed for at udforske forskellige stilarter, kunstnere og perioder af kunsthistorien. Sortimentet dækker over alt fra populære museumsplakater til mindre kendte kunstnere. Så uanset om du er til klassiske mesterværker, moderne abstraktioner eller farverige livlige kunstværker, så har vi kunstplakater, der passer til enhver smag og indretningsstil. 

Find alle vores kunstplakater her

Kvalitet og værdi - kunstplakater kontra ægte kunst

Modsat ægte kunst, så holder kunstplakater naturligvis ingen værdi rent investeringsmæssigt. Men dét er netop hele pointen. At gøre kunsten tilgængelig for alle. Og gøre det muligt at udskifte indretningsstil i boligen uden at sprænge pengepungen.

Men du kan være sikker på, at vi har gjort vores ypperste for at levere de bedste kunstplakater muligt. Vi vil ære kunstneren og kunstværket. Derfor trykkes alle vores kunstplakater på 230g FSC-certificeret papir i bedste kvalitet. Farvegengivelsen er i top og den matte finish giver et smukt og æstetisk udtryk, som klæder de populære værker. 

Så selvom én af fordelene ved kunstplakater er, at du har råd til at udskifte kunsten i dit hjem, så er vores plakater lavet til at være smukke og noget du værdsætter i rigtig mange år. 

Vidste du, at det dyreste maleri nogensinde er "Salvador Mundi" af Leonardo Da Vinci. Solgt for 450,3 millioner dollars? 

Konklusionen? Vi elsker kunstplakater

Kunst bør ikke være forbeholdt de få, der har råd til at købe originalværker til astronomiske priser. Vi mener, at kunst bør være tilgængelig for alle, og vores sortiment af kunstplakater gør netop dette muligt.

Lad os hjælpe dig med at opleve den magi, kunsten kan tilføre dit hjem, uden at det skal koste en formue. Udforsk vores samling af kunstplakater og berig dit liv med æstetiske og inspirerende kunstoplevelser.

Se alle vores kunstplakater her. 

Faun og Nymfe kunstplakat

Kilder: Dyreste nogensinde: Solgt for vanvittigt beløb (eb.dk)
Dyreste maleri nogensinde

Trustpilot 4,8/5. Betal med MobilePay. Nem retur.

Kurv

Fri fragt til GLS Pakkeshop! Gratis fragt til GLS Pakkeshop