Din browser begrænser funktioner på vores side. Vi anbefaler at skifte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Gratis fragt ✅

Hurtig afsendelse & nem retur ✅

Score 4,8/5 på Trustpilot ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi støtter Den Danske Naturfond 💚

Plakatvæg med oliven og citrus plante på væg i stue

Plakatvæg Vol 3 - Naturens smukke planter

Plakatvæg Vol 3 er landet. Denne måned er fokus på naturens smukke planter. Simple, smukke vintageplakater, som vil pynte i ethvert rum. Lidt en modsætning til sidste måneds Plakatvæg Vol 2 med farverige kunstplakater, hvor planteplakaterne indtager mindre af rummet, men bringer liv på en rolig og behagelig måde. 

Inspireret af vores kunders gode idéer

Faktisk er Plakatvæg Vol 3 inspireret af en ordre vi modtog sidste måned. En ordre på 3 af vores vintage planteplakater til et fint designhotel i København. Og jeg forstår godt hvorfor de har sammensat netop de her plakater. De fungerer bare rigtig godt - alene, men også sammen som en plakatvæg. To af plakaterne fra ordren er med i Plakatvæg Vol 3, nemlig Olive Branch og Citrus Bigaradia Violacea. Så bedøm selv. Er de ikke fine sammen?

Plakatvæg med oliven og citrus plakat

Men faktisk kan det være svært at vælge. For vores udvalg af vintage planteplakater er ret stort. Du kan finde dem alle her: Plakater med plante og blomster

Mix og match plakaterne som du vil

Det gode ved plakatvægge er at du kan mix og matche plakaterne som du vil. Hvis du er inspireret til at skabe din egen plakatvæg med naturens smukke planter, så er her vores egne favoritter blandt vores store udvalg: 

Plakat med pære
Plakat med oliven
Plakat med Citrus Bigaradia Violacea på væg i hjørne af stue
Plakat af Abrikos Armeniaca Vulgaris på væg i stue
Plakat af palmetræ med pastel gul baggrund
Flower Series plakat under arm på kvinde


Perfekte til stuen, sommerhuset, soveværelset, børneværelset. You name it. Det gode ved den her type plakater er, at de fungerer alle steder og på alle vægge.

Plakatvæg Vol 3 - en smuk, simpel plakatvæg 

Plakatvæg Vol 3 - Naturens smukke planter er en simpel plakatvæg. Den består blot af 2x 50x70 cm plakater. Men du kan selvfølgelig sætte flere sammen hvis du vil. Og de fleste af vores plakater i kategorien findes også i 70x100 cm plakater, hvis du har brug for at fylde større vægge. 

Hvis planteplakaterne er lidt for simple til dig, så frygt ej, der er meget mere inspiration at hente. Vi har samlet det hele på én side: Inspiration: Plakatvæg med plakater og posters

Det var alt for Plakatvæg Vol 3. Har du spørgsmål eller forslag til Plakatvæg Vol 4, så skriv endelig! Send en besked på vores sociale medier eller til hej@postersociety.dk.

God fornøjelse! 

Trustpilot 4,8/5. Betal med MobilePay. Nem retur.

Kurv

Fri fragt til GLS Pakkeshop! Gratis fragt til GLS Pakkeshop